Valborgsmässoafton.

2009-04-30, 14:58:34 / KATEGORI:

Köttet ligger i marinad och vinet är på kylning. Vädret är underbart och kvällen kommer spenderas med mina nära & kära, gott grillat och några glas vin. Men detta äger tyvärr bara rum i mina drömmar, för jag ska jobba 17-21. Det känns ruttet, och idag hade jag gjort vad som helst för att vara ledig.

Men man ska väl inte klaga.
Hoppas att alla får en trevlig kväll & helg.

2 kommentarer
Dina ord.



Å nu brinner hela skogen.

2009-04-30, 13:37:00 / KATEGORI: Musiken i mitt liv

Jag FETdiggar det gula kylskåpet i bakgrunden.
Ett sånt ska jag ha, någon gång.
0 kommentarer
Dina ord.



Sverige mot Usa.

2009-04-29, 20:15:21 / KATEGORI:
Nu börjar snart matchen mot USA och det gäller att Sverige vinner idag, för att ligga så bra till som möjligt. Kenny är med, det är toppen. Kom igen Sverige.
0 kommentarer
Dina ord.



Han den där.

2009-04-29, 10:15:48 / KATEGORI: Kärleken
Hur han fortfarande får mina ögon att blinka hjärtan. Hur han fortfarande får mig att sväva en meter över marken. Hur han fortfarande får minuterna tillsammans med honom att vara i evigheter. Hur han fortfarande ser på mig så som jag ser på honom. Han är den som jag tänkt dela resten av mitt liv med.

0 kommentarer
Dina ord.



Underbara Måndag.

2009-04-27, 19:49:43 / KATEGORI:

Min dag i korta drag.
- Varit i Hjärnarp med Johanna.
- Gjort mattenärvaron.
- Läst igenom min labbrapport.
- Gått på stan.
- Ätit Sovlaki med Tzatsiki på Simons uteservering med världens snyggaste tjejer.

Underbar dag med andra ord.
Helgen var också riktigt najs. En Lördagkväll utan dess like och höjdpunkten var att träffa Stiddan gänget. Jag räknar även Robin till denna kategorin. Hi hi.

Förlorade dock matchen mot Råå men det hade lika gärna kunnat vara vi som fick in två turmål, för vi levererade lika mycket som dom. Dessutom var dom dumma i huvudet och jag fick in ett par snygga kickar och stämplingar. Men det var dom värda. Bitchar. Blöä! Nästa vecka väntar Kvidinge och då ska jag vara bäst på plan.

Jag har för övrigt världens finaste kille, men det vet ni ju redan.
Fortsatt trevlig kväll mina vänner!

1 kommentarer
Dina ord.



.. men penisarna låg på sne.

2009-04-25, 16:55:55 / KATEGORI:
Idag när jag och Anette skulle köra hem från jobbet kom där in en massa cykel gubbar i tight mundering.
Jonna säger: "Shit silka vältränade rumpor!"
Anette säger: "JA! Men penisarna låg på sne!"

HAHA. Det tyckte jag va roligt.
0 kommentarer
Dina ord.



Lugn Fredagkväll.

2009-04-25, 06:05:41 / KATEGORI:
Jahapp! Klockan närmar sig 06.00 och då är det en timme kvar tills jag ska stiga upp. Det borde vara på det viset en Lördag iallafall. Men nu är det såhär att mina ögon slogs upp 04.00 och jag förklarades därmed KLARVAKEN. Man tackar!  Stackars Emil får stå ut med att jag fördriver tid i en timme till. Idag väntar jobb 08.00 - 16.00 sen fest.

Ser ut att bli strålande väder även idag, himlen är blå, fåglarna kvittrar och träden har slått ut ännu mer över natten. Allt går precis enligt schemat och som tidigare år. Snart kommer min allergichock men förhoppningsvis räcker det med en detta året. Men det hör till, det är då jag vet att sommaren snart är här. Och det är najs.

Gårdagen blev lugn. Efter att jag hämtat Emil på jobbet körde vi ner till stan och där träffade vi ett helt gäng grabbar som skulle äta, så vi hängde på. I solbrillor på Resturang Citys uteservering kände vi oss stentuffa och det var härligt. Första käket på en av stans uteserveringar är avklarad, nu väntar 100 till. Jag ser fram emot alla dessa kvällar. Yeah!

Tänkte för övrigt lägga in en bild på min kändis kossa till pojkvän samt hans kompanjoner, som medverka i cirka 2 sekunder av gårdagens Talang program. Vänta tills nästa vecka, då ser ni en hel Dinosauriegroda och en halv laktoslåt. Klockan 20.00 den 1 Maj på tv4. Missa inte detta!

0 kommentarer
Dina ord.



Väla, älskade Väla.

2009-04-24, 16:51:07 / KATEGORI:

Precis hemkommen från en shoppingrunda på Väla och resultaten blev ett par armygröna shorts, två randiga linnen (ett blåvitrandigt och ett rödvitrandigt), en rödvit randig långärmad tröja, två baslinnen, pilotbrillor, skor, hårspray och en grönvit rutig shorta till Emil. Jag är fettnöjd och fett-trött. Snart ska jag hämta min fina kille på jobbet, sen ska jag försöka övertala honom att jag ska bjuda honom på mat någonstans i stan.

Blir läggdags tidigt ikväll, ska upp 07.00 imorgon och jobba. Efter jobbet blir det lite fest hos Eva & Jesper, ska bli väldigt roligt för det känns som evigheter sedan. Men det blir inte allt för mycket alkohol eftersom vi har borta match på Söndag mot Råå. Så håll en tumme för mig på Söndag, för jag kommer kicka som Råå-asses! Jäää. Allt för mig.

0 kommentarer
Dina ord.



Massa pengar rikare.

2009-04-24, 10:33:25 / KATEGORI:
Massa pengar rikare. Det är härligt med lön! Två andra saker som är väldigt härliga är det underbara vädret och att jag är ledig. Ska in i duschen sen iväg till Skopunkten för att byta två par skor till mindre storlek och annan färg, sen blir det en sväng på Väla. Sooo looong.
0 kommentarer
Dina ord.



Pluggdag.

2009-04-23, 11:15:58 / KATEGORI:
Plugg hela dagen idag också, nu när vädret är som finast såklart. Ska också hinna med att tvätta enormt mycket tvätt. Suck. Blä!
2 kommentarer
Dina ord.



Sovmorgon.

2009-04-22, 12:45:19 / KATEGORI: Summer of 09

En fin sommarbild.

Idag blev det en aldelles för lång sovmorgon, är så trött. Vet inte var den tröttheten kom ifrån för jag somnar senast klockan elva varje kväll. Skulle gått upp när Emil körde till jobbet för att ätq frukost och läsa mina sista sidor i naturvboken, men det blev inte så och nu kom ångesten. Ångesten för att inte hinna. Det jag inte har tänkt på är att jag har två lediga dagar kvar innan inlämningsuppgiften ska vara klar så jag förstår inte riktigt varför jag är så stressad.

Idag har jag iallfall bestämt mig för att plugga ikväll istället. Emil ska iväg och spela B-lags match i Båstad när han slutar jobba så jag har hela kvällen på mig. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ner till stan för att strosa runder tillsammans med Johanna. Det blir kanske en glass.
0 kommentarer
Dina ord.



På topp.

2009-04-21, 21:18:55 / KATEGORI:

Nytränad och nyduschad, fräsch som fan med andra ord. Det var en rolig fotbollsträning idag, mycket bollövningar och en liten konditionsövning som var roligt trots att det var en konditionsövning. Hi hi. Nu är jag hyffsat trött och ska snart lägga mig i soffan och mysa tills det är dags för natten. Jag är så glad inombords och det är en härlig känsla. Jag har det så bra och min livsgnista är på topp. Jag är stark, igen! Yeah.

Dessutom har jag världens finaste och underbaraste älskling som alltid får mig att må så bra. Han är speciell den där Emil, och jag är väldigt glad att jag har honom i mitt liv.

På topp.

0 kommentarer
Dina ord.



Talang 2009.

2009-04-21, 15:46:09 / KATEGORI:


Lennart Bång i Talang 2009.
Bröderna Fröidh med Mick's kompis!
0 kommentarer
Dina ord.



Citronkyckling.

2009-04-21, 15:41:40 / KATEGORI: Matlagning

Maten är i ugnen och det doftar underbart. Idag blir det ungsstekta kycklingfileér i marinad gjord på grön pesto, citronskal, olivolja, grillkrydda, salt och peppar. Till det blir det hemmagjorda klyftpotatis med örtbearnaisås och färska morotsstavar. Mums! 

Ser fram emot fotbollsträning i detta underbara vädret.

3 kommentarer
Dina ord.



Färdig pluggad för idag.

2009-04-21, 12:53:11 / KATEGORI:
Sådär. Nu är alla utom fyra frågor gjorda och jag är stolt över mig själv. Wihe! Imorgon väntar fyra stycken frågor som ska besvarars utförligt och lär förmodligen ta lika långt tid som idag. Ska lägga ordentligt med tid så att jag får minst VG på inlämningsuppgiften. Och då ligger jag väldigt bra till i naturkunskapen.

Nu ska jag bloggprojekta lite. Har en ny idé som jag ska försöka få in i min header, och lite annat trix. Vi får se hur det blir!
2 kommentarer
Dina ord.



Pluggar.

2009-04-21, 11:01:16 / KATEGORI:
Det tar emot att sitta inne och plugga idag när det är så fint väder. Blä.
0 kommentarer
Dina ord.



På vid gavel.

2009-04-20, 20:53:35 / KATEGORI:

Fönstret står på vid gavel och fåglarna kvittrar fortfarande det högsta dom kan. Själv ligger jag nerbäddad i soffhörnan med massa kuddar, datorn och med fötterna inplastade i fotcremé. Efter att ha fixat i vårt fina hem ännu mer blev det en lång dusch med massa bodylotion och ansiktscremé, imorgon lär jag ha baby hud. Avslutade med några minuters kalldusch och det var faktiskt väldigt skönt, efter att man fått upp värmen igen. Hi hi. Snart kommer Emil hem från jobbet och då ska jag krama honom en massa. Han har inte varit borta så värst många timmar men det är väldigt tomt hemma utan honom.

Imorgon är det uppstigning 08.00 för att spendera dagen med min naturbok. Har 40 stycken frågor att handskas med fram till Fredag, plus närvaro proven i både matte och natur. Fotbollsträning står också på Tisdagens schema och det ser jag fram emot.

Nu ska jag titta klart på tv3 och någon sorts inredningsprogram.

0 kommentarer
Dina ord.



Slöslapp.

2009-04-20, 16:35:40 / KATEGORI: Matlagning


Idag ska jag göra en lättwok åt mig själv; bestående av weinerkorv, grön paprika, rödlök, färska broccolibuketter, vitlöksmarinerade morötter, färsk sparris, chillikrydda, salt och peppar. Till detta blir det nog fullkorns tagiatelle. Mums!

Har städat och plockat undan lite. Vår dammsugare är värdelös så jag gav upp dammsugningen efter en stund. Får försöka skaffa oss en ny nu till löning. Är så fruktansvärt trött idag så jag knappt vet var jag ska bli av. Har i princip legat och läst hela dagen, förutom den timmen jag städade och plockade undan. Men någon gång ska man ju hinna med och ta det riktigt lungt också, och bara va. Det behövs ibland.

Nu ska jag slöslappa lite till och titta på That 70's show.
1 kommentarer
Dina ord.



Ledighet.

2009-04-20, 11:49:22 / KATEGORI:

Äntligen är det Måndag, som innebär ledighet för min del. Dessutom skiner solen som aldrig förr, himlen är blå och fåglarna kvittrar. Är det inte underbart? Det står storstädning på mitt schema idag, och så får det bli trots att vädret är så fint.

Men först blir det en god brunch till Extreme Home Makeover.

0 kommentarer
Dina ord.



Random pics.

2009-04-18, 14:31:34 / KATEGORI: Summer of 09
0 kommentarer
Dina ord.



Strosande på stan.

2009-04-18, 14:26:06 / KATEGORI:

Idag tog vi en rejäl sovmorgon tillsammans, jag och min fina kille. Emil fixade god frukost och sen begav vi oss ner till stan i det fina vädret. Stan var full av människor, en gammal man spela musik längst gågatan och uteserveringarna var fullsmockade. Vi gick och strosade runder med varsen mjukglass i handen och det var härligt. Man blir så glad av dagar som dessa.

Nu är det snart dags för en rejäl och nyttig middag. Det blir kotletter, kokt potatis, kokta grönsaker och vitlöksstekta morötter. 16.00 är det dags att börja jobba för min del, inte allt för spännande i detta vädret men jag ska vara glad att jag har ett jobb. Dessutom gynnar det ju lönen i Maj. Yeah.

Trevlig helg och njut av livet.
Va tacksam för det du har.

0 kommentarer
Dina ord.



En heldag hemifrån.

2009-04-17, 22:03:39 / KATEGORI:
Precis hemkommen från en heldag hemifrån. Tre timmars jobb och efter ett sådant pass var jag supertrött, en buss på 86 personer som skulle ha mat va inte att leka med, även om dom hade förbeställt. Därefter begav sig en slutkörd Jonna mot sin kära mor och lillasyster, nästa händelse på schemat var nämligen lillasysters första seriematch med Kvidinges F14 lag, även deras första elvamannamatch. Tyvärr förlora Kvidinge med 1-2 men det var verkligen ett orättvist resultat eftersom Kvidinge var bättre än Billesholm. Tyvärr gäller det att göra mål på sina chanser och inte bara spela otroligt bra fotboll genom hela matchen. Jag nöjt av tiden på Kvidinge Idrottsplats. Fotboll och fint väder, kan det bli bättre? Svar nej.

Påvägen hem hann jag med en snabbis med mina två fina vänner Johanna och Sofi innan Emil kom och hämta mig efter en förlust match mot Mörarp med 1-0. Min stackars kille har ont i benen och efter att ha sett denna snygging spela en match så förstår ni vad jag snackar om. Det handlar om att offra både huvud, ben och armar. Ibland undrar jag om han kommer levande hem efter sina fotbollsmatcher.

Nu har det precis blivit lite pasta med pastasås. Gott. Nu är det fredagsmys i soffan som gäller. Imorgon ska jag göra ett matteprov innan det är dags för jobb 16.00.

För övrigt har jag fått en del sms idag om min killes medverkan i Talang 2009. Och det är så att Emil, Jesper och Mick var med i dagens avsnitt i cirka 3 sekunder på scen. Men dom var på uttagningar i Göteborg och dagens avsnitt var ifrån Stockholm så dom måste ha klippt lite konstigt. Men förhoppningsvis får vi se dom när det sänds från Göteborg som jag för övrigt inte har koll på. Nästa vecka är det sändingar ifrån Kalmar igen. Lovar att skriva här på bloggen när Emil vet när Göteborg tagningarna sänds.

Fortsatt trevlig Fredagkväll.
0 kommentarer
Dina ord.



Rosa fotbollsskor.

2009-04-17, 10:11:16 / KATEGORI:
I Onsdags när jag och Sofi va på Väla såg jag ett par grymt coola fotbollsskor. Knallrosa Nikedojor. Jag såg bara stora storlekar på hyllan samtidigt som jag stod o dregla över dessa skor. Sen såg jag skyltarna HERRSKOR, DAMSKOR, JUNIOR. Och dessa rosa skor fanns inte på varken DAMSKOR eller JUNIOR. Dom gör alltså bara dessa rosa skor i herrstorlekar.

HERREGUD. Rosa skor till killar och inte till tjejer? Ibland undrar jag hur dom där designerna tänker. Vilken tjej hade inte köpt rosa fotbollsskor? Eller är jag den enda kanske. Hi hi. Iallfall. Om inte dessa skor kommer ut i juniorstorlekar tänker jag spela i 4 nummer för stora skor, för jag ska ha dessa dojor. No matter what!
1 kommentarer
Dina ord.



Godmorgon.

2009-04-17, 09:03:43 / KATEGORI: Musiken i mitt liv

Vanilyoughurt?! Finns det något godare, helt skadat gott. Tror att jag skulle kunna leva på vanilyoggi. Ica's egna är godast, den slår allt annat. Förrästen har jag glömt att berätta att jag fick en mixer av Johanna, Sofi, Anette och Renie i födelsedagspresent. Eller jag har inte fått den ännu eftersom att jag ska få välja färg själv. Så snart är jag också tuff och kan göra egna smoothies. Yeah!

Gick upp i tid idag för att hinna slappa innan det är dags att ta sig till jobbet, eller mest var det för att något pucko till granne börja spela musik klockan 07.00 imorse. Hmpf! Ett tag tänkte jag gå upp och koppla in datorn till våra högtalare och spela Mojje på högstavolym, hur härligt hade det inte varit att vakna till "Coola balla brillor". En riktig sommarlåt så det är svårt att bli sur.

0 kommentarer
Dina ord.



Vår myshörna.

2009-04-16, 14:56:50 / KATEGORI: Heminredning

0 kommentarer
Dina ord.



Gilla läget.

2009-04-16, 14:52:26 / KATEGORI:

Köpte det nya nr av topp HÄLSA innan när jag var och handlade. Jag blev ganska imponerad av detta nr för där va väldigt mycket intressant att läsa. Inslaget jag gilla bäst var "Gilla läget & hitta lyckan". För man blir inte lycklig om man går och tänker på hur olycklig man är hela tiden. Man ska undvika energitjuvarna, lära sig uppskatta det man har istället för att tänka på allt man inte har och att ta vara på lyckostunderna. Läsvärt!

0 kommentarer
Dina ord.



På jakt efter en tvättkorg.

2009-04-16, 10:35:02 / KATEGORI:
Jag älskar min dator. Whie! Vädret är underbart idag också och efter att jag skjutsat min fina kille till jobbet ska jag gå en runda på stan och se om jag hittar någon fin tvättkorg som passar in i vårt badrum.

Idag ska jag jobba 17-20 och imorgon 12-15, härliga tider. Helgen blir inte lika härlig då jag har stägning både Lördag och Söndag. Men sen jobbar jag ingenting på hela nästa vecka och det känns bra. Har nämligen 40 naturkunskapsfrågor som ska skickas in senast Fredag plus. Mattedelprov. Känns som att jag har att göra.

Fortsatt trevlig dag mina nära & kära.
1 kommentarer
Dina ord.



Träningsvärk.

2009-04-15, 20:21:18 / KATEGORI:
Träningsvärk, utan dess like. Och vi snackar inte om gårdagens match, okej! Har varit och storhandlat med Sofi hela dagen. Först Väla, Ikea och Siba. Sen vidare mot Familia och Citygross. Provade ett par shorts på H&M som jag fastnade för direkt, men jag hoppade det köpet idag. Däremot blev det massa nya underkläder och strumpor, det behövdes verkligen. Verkar som att vår tvättmaskin käkar strumpor nuförtiden. En annan väldigt bra sak med strumpor är att jag kommer i barnstorlekarna och handlar fyra par strumpor för 69 kronor. Inte illa att va liten alltid. Minsann.

Köpte mig även en ny dator, och jag älskar den redan. Den är fin och min. Nu har jag avverkat en av de dyraste sakerna på min handels lista. Näst på tur står systemkameran och den ska jag förhoppningsvis skaffa mig innan Juni månad.

Nu ska jag bädda ner mig i min fina killes famn. Godkväll.
0 kommentarer
Dina ord.



Träningsmatch.

2009-04-14, 11:17:49 / KATEGORI:

Idag unna jag mig en sovmorgon som jag njöt av riktigt ordentligt. Först tänkte jag gå upp när Emil körde till jobbet men det blev inte så. Hi hi. Nu väntar en låång god frukost med ägg och vanilj téa sen ska jag ner till Sofi som också är ledig idag.

Ikväll spelar vi vår sista träningsmatch innan seriepremiär, mot Salamis damlag. Ska bli grymt roligt och jag tror matdhen kommer innhålla en del mål.

1 kommentarer
Dina ord.



Födelsedagsfest.

2009-04-13, 13:24:52 / KATEGORI:
Fredagens bravader spenderades hemma hos Patrik och Ola som hade födelsedagsfest. Det bjöds på tårta och småplock och alla brev ganska runda om fötterna. Patrik fick Bokia och ett litet bowlingspel av oss och dessa användes flitigt, ett tag var båda spelen till och med ute på gräsmattan. Med tanke på att Patrik & Ola bor på tredje våningen är detta ganska imponerande. En massa skratt och en massa fina människor, en hejdundrande kväll.
0 kommentarer
Dina ord.



Det sista för säsongen.

2009-04-13, 13:16:48 / KATEGORI:
Det har varit mycket Rögle på sista tiden, men nu är säsongen över och det är bekräftat att mina favoriter lämnar. Det är sorgligt, och jag tror alla håller med mig. Hur ska det gå för Rögle nästa säsong? Vilka ska ersätta tvillingarna, Sebastian Karlsson nu när dom lämnar? Ska Kenny fortsätta? Är där fler som lämnar? När får man reda på det isåfall? Typ tusen frågor.

Ledningen har ett jättejobb framför sig och jag hoppas att det går Rögles väg även nästa säsong. Förra säsongen kom det 14 nya killar och dom gick upp till eliten. Det kan gå att skapa ett grymt lag även med 14 nya spelare. Så det är det vi hoppas på nu. Tråkigt att säsongen är över. Känns väldigt tomt utan hockeyn. Blä!

Nog om Rögle.
0 kommentarer
Dina ord.



Gult är fult.

2009-04-12, 22:02:24 / KATEGORI:

Två supertwins i helt fel färger.
GULT ÄR FULT! Hmpf.

0 kommentarer
Dina ord.



Chris och Cam Abbott.

2009-04-10, 12:34:40 / KATEGORI:
Trots en 3-5 förlust mot Växjö njöt jag av varenda sekund i denna gryta, Lindab Arena. Och jag tror inte att jag var ensam om det. Chris, Cam och Pavel Rosa var den enda femman som skapade chanser och dom gjorde det bra. Trots att Cam spelade fram Chris till ett mål blev det tyvärr ingen sång om dessa två superbröder. Tyvärr. För jag hade sett fram emot en hejdundrande avslutning för dessa två, dom har spelat 55 grundseriematcher för vårt fina lag och dom har gjort det snyggt. Dom har kämpat sig igenom varje match med mål i sikte (där va jag fyndig). Cam har gjort 39 poäng i Rögletröjan och Chris 38. Jag tycker att dom var värda en heders sång, men det tyckte inte klacken tyvärr. Jag tycker det är skit tråkigt att dom lämnar för spel i Luleå men man måste förstå hur dom resonerar. Dom visste inget om Rögles framtid och dom har sagt redan innan dom kom till Rögle att dom bara ville spela i elitserien. Eftersom Rögle inte visste hur deras elitserieframtid såg ut, och Luleå var det enda laget som ville ha dom, så förstår jag Chris och Cam. För det är deras framtid det handlar om, ingenannans.

Men dom kommer tillbaka. Redan nästa säsong. Men i fel tröja, fel tröjnummer och i helt fel bås. Och vem vet, en dag kanske dom är tillbaka, i rätt tröja, rätt tröjnummer och i rätt bås. Jag önskar dom all lycka i deras nya klubb, och Luleå kommer vara mitt favoritlag. Näst efter Rögle såklart.

0 kommentarer
Dina ord.



Avskedsbrev.

2009-04-09, 09:38:06 / KATEGORI:

Sport. While we have been able to thank our team mates for the fun journey

together, Chris and I want to acknowledge those who have made playing

for Rogle BK such a great experience. We would like to thank the

Management, and Roger Hansson in particular, for believing in us as

players, and giving us this opportunity to compete in this league.

This is a world class run organization. As well, we want to thank the

loyal fans of RBK for making Lindab Arena the loudest and most

enjoyable rink to play in, in Sweden. We have never loved playing in

front of a crowd more than in Lindab. Chris and I have many fond

memories of our time here in Angelholm, and we have been really

blessed to make so many meaningful relationships with people in the

community. Lastly, we hope that if nothing else, we have inspired

some of the younger RBK players in the minor teams. We challenge them

to set high goals and work hard on and off the ice to achieve them. If

you believe in yourself, your abilities, and are prepared to outwork

everyone else, these goals will be achieved. Thank you all for the

amazing memories, it was a pleasure to Fight for RBK with our Hearts!!

Cam and Chris Abbott

Ur HD.se

1 kommentarer
Dina ord.



Dom stannar inte.

2009-04-08, 15:00:40 / KATEGORI:
Fy fasen va tråkigt. Men det är deras framtid det handlar om, ingenannans. Jag önskar mina låtsaskillar all lycka i deras nya klubb och hoppas att dom ångrar sig nästa säsong när dom åker in i Lindab Arena i fel tröjor och utan publikstöd. Tydligen ska Sebastian Karlsson och Daniel Sondell också lämna. Det blir til att hitta en ny favorit i nästa års laguppställning. Tråkigt.
0 kommentarer
Dina ord.



Dom stannar.

2009-04-08, 10:13:41 / KATEGORI:
Jag tror inte på Theresa. Jag tror att Chris och Cam stannar i Rögle. Stannar dom inte, går dom nog till NHL och det är tillåtet. För varför spela i någon annan svensk klubb? Ingenannan klubb kommer sjunga för dom som Rögleklacken. Dom stannar.
0 kommentarer
Dina ord.



Skolgrejs.

2009-04-07, 21:08:00 / KATEGORI:
De kommande två veckorna har jag fullt upp med skolgrejs. Naturkunskapen är värst, men det är kul. Trodde aldrig jag skulle lära mig gilla läget, men så är faktiskt fallet. I den nya boken jag fått är allt så mycket tydligare och enklare, det blir intressant att läsa på något vis. Matten går också bra och jag har redan gjort mina närvarouppgifter som ska vara inne senast söndag. Dessa studierna passar mig perfekt. Det är dessutom roligt.
0 kommentarer
Dina ord.



Vårväder.

2009-04-07, 20:28:39 / KATEGORI:
Rögle är klara för elitseriespel. Yeah. Nu hoppas vi att alla i detta snygga lag tackar nej till penningerbjudande och nöjer sig med Sveriges bästa publik.

Min gårdag var fantastisk. Solen stråla och jag började med en lunch tillsammans med Emil nere på Saloon. Receptet var grekiskt grillspett med potatisgratäng och Emil tog Indisk pasta. Vi fick tokmycket mat och det var verkligen gott. Sen skjutsade jag den där fina till jobbet där han skulle spendera natten med sitt tv-spel och sina ungdomar. Sen körde jag till IKEA för att shoppa loss. Det blev en del, blandannat det där skolådorna man hänger på väggen, en byrå till klädkammaren, lite ljus, en ny pläd, matta, kuddar med nya kuddfodral, lite förvaringsburkar i olika färger och en glas skål. Jag är nöjd. Där försvann mina födelsedagspengar direkt. Hi hi. Efter IKEA blev det en visit på jobb och sen ner till Mamma för att grilla och se Rögles match mot Leksand. Great dag.

Idag har jag haft en hel dag med min älskling som jobbade klart för dagen 08.30 imorse. Härligt. Vi började med att päsa på soffan tills det var dags att ta tag i den där disken och fixet med våra nya grejor. Nu är här fint, i varje liten vrå. Nu ska jag titta på de nya avsnitten jag fått av Kleffan sen blir det ett tidigt godnatt. Är dödstrött.

Imorgon blir det jobb 17-21.
Fortsatt trevlig kväll.
1 kommentarer
Dina ord.



För 22 år sedan.

2009-04-06, 11:06:24 / KATEGORI:

För det är ingen vanlig dag, för det är Jonnas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!
Tack alla fina som förgyller min dag.

1 kommentarer
Dina ord.



Hockeyavslutning.

2009-04-05, 13:09:24 / KATEGORI:

Igår var det avslutning med laget. Prisutdelning och god middag på Erikslund. Jag är stolt. Jag fick nämligen pris för flest gjorda assist och hederspris "lagets nominering". Nominering löd såhär "Teknisk och skicklig spelare som utvecklats otroligt mycket denna säsong. Positiv och envis spelare som är en stor tillgång till laget". Dessutom var jag en poäng ifrån att knipa "lagets poängdrottning" som gick till Cornelia. Ett överraskningspris fick jag också. En födelsedagspresent. Ifrån två tvillingar som kommer bli världskändisar en dag. Bröderna Chris och Cam Abbott. Det stod såhär "Happy Birthday Jonna". WOW!



Bilden tagen från HD.se

1 kommentarer
Dina ord.



Födelsedagskalas.

2009-04-05, 12:56:27 / KATEGORI:
I Fredags var jag och Emil hos Pappa och Tina som hade ordnat lite kalas för mig. Receptet var smörgåstårta och rulltårta med jättefina rosa hjärtljus. Det var väldans trevligt och vi tittade på första avsittet av Talang 2009, som utsepelade sig i Kalmar. Men det bästa av allt, var min present.

0 kommentarer
Dina ord.



Jobb.

2009-04-05, 11:03:00 / KATEGORI:
Jobb Jobb Jobb Jobb Jobb
Pengar Pengar Pengar, och mer pengar!
Underbart.
.
0 kommentarer
Dina ord.



PS.

2009-04-02, 22:38:47 / KATEGORI:
Den som har tillgång till tv4 imorgon klockan 20.00. Titta! Det kan hända att Bröderna Fröidh med Mick är med.
0 kommentarer
Dina ord.



Elitserieplats.

2009-04-02, 22:30:18 / KATEGORI:

Om man säger såhär.
AIK behöver göra 15 mål på deras resterande matcher för att nå elitserieplats. Så man skulle kunna säga att Rögle är säkra. Rögle är eliten även nästa år. Great.

0 kommentarer
Dina ord.



Sol och värme.

2009-04-02, 20:38:36 / KATEGORI:

Klockan är snart halv nio och det är fortfarande hyfsat ljust ute, det är underbart. Dagen har varit kanon. Strålande solsken, värme och sju timmars jobb. Det är verkligen skitkul att komma till jobb när allas humör är på topp. Just nu följer jag Rögles match på internet och Leksands match på tv. Om Rögle vinner mot Västerås och Leksand vinner mot AIK är det klart. Då är Rögle helt klara för elitseriespel nästa säsong. Och det, mina damer och herrar, gör min värld helt perfekt.

Två andra saker som gör mig väldigt glad är att mina bästa vänner just nu är uppöver öronen betuttade och man märker hur glada dom är, båda två. Det är härlig.

Nu ska jag heja klart på Rögle!

1 kommentarer
Dina ord.



10-0.

2009-04-01, 21:14:58 / KATEGORI:
Min kille ringde precis och berätta för mig att Björnås förlora dagens match med 10-0, min kille berätta också att han gjorde två av målen. Whei. För den som inte vet det så spelar Emil i Salamis. "I den näst sämsta ligan som finns, i den lägsta divisionen", men det spelar ingen roll. Sålänge han är bäst på plan, och det är han.

Jag tror jag är bäst i världen på att göra reklam för min kille, ungefär lika bra som Josefine när hon gör reklam för alla sina killar. Hi hi. Nu kommer Josefine ringa mig och fråga -"Alltså, jag vet inte varför du hatar mig?!" Ha ha.

Ett roligt litet utdrag ur Hata Göteborg, som är den sämsta filmen som finns.
"Rogge! Vi spelar i korpen, som är den sämsta ligan som finns. Vi spelar i den sämsta divisionen. Vi ligger sist. Fattar du hur dålig du är, Rogge!?"
3 kommentarer
Dina ord.



Turtels.

2009-04-01, 19:13:20 / KATEGORI:

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig, men jag klagar inte. En planering är ju till för att ändras eller brytas, precis som regler. Emil ringde (i vanlig ordning) när han var påväg hem från jobbet och undrade om vi inte skulle ha en sköldpadda. Jag trodde såklart inte på honom. För vem tror att ens pojkvän ska komma hem med två turtels från jobbet? Men alla som känner Emil vet ju att jag inte skulle bli direkt förvånad. När Emil kommer innanför dörren har han två stora plastlådor med sig, när jag tittar ner i denna låda ser jag en gigantisk jätteläskig sköldpadda, och när jag tittar ner i nästa låda ser jag en till. Efter en stund började jag gilla dessa två läskigheter, men då avslöja Emil att hans mamma erbjudit sig att ta hand om dom för att dom blivit för stora för fritids akvarium. Efter en stund kom svärmor, och det var nog tur trots allt. Hi hi.

Efter detta äventyr körde vi till Familia för att shoppa loss. Och shopping blev det. Iallfall för Emil. Han köpte ett par jättefina rutiga byxor på H&M och en tröja på Cubus. Nu är han ännu snyggare, min kille! Innan vi åkte hem blev det en sväng inom Citygross och en galss på Donken. En perfekt dag.

Idag har jag jobbat 8-14 och det har varit roligt. Det är kul att jobba när man trivs med sina arbetskamrater. Imorgon har jag ännu en heldag tillsammans med Pernilla, och på Fredag med Anette. Underbart. Efter jobb spatserade jag hem till mamma som bjöd på mat och en ny tv, som hon för övrigt körde hem till mig och hjälpte mig att bära upp. Just nu står den bredvid mig i soffan för min starka karl är och spelar fotbollsmatch, och jag behöver lixom hans hjälp.

Positivt besked idag.
Me like. YEAH!

0 kommentarer
Dina ord.