Omöblering.

2009-05-29, 15:50:14 / KATEGORI: Dagboken




Nu har jag möblerat om i vår lilla lya. Det blev väldigt bra och öppet. Emil vet inget ännu så han kommer nog bli ganska förvånad när han öppnar ytterdörren. Hi hi. Kleffi kom förbi med massa filmer till oss. Blandannat fick jag "I taket lyser stjärnorna", den där svenska filmen om en tjej som förlorar sin mamma i cancer som tydligen ska vara superbra. Sen fick jag avsnitt 24, säsong 6 av One Tree Hill. Wiho! Nu ska jag snart gå ner till bussen för att ta mig till jobb. Min underbara moder hämtar mig i Östraljungby. Efter jobb ska jag hämta alla mina bilder sedan sommaren 2005 och framåt som ligger på min gamla dator hos mamsen. Får nog skaffa mig en sån dära' extern hårddisk för att få plats med andra grejor än bilder på min nya dator.
0 kommentarer
Dina ord.



Kalasdax!

2009-05-29, 14:26:17 / KATEGORI: Dagboken



Äntligen har den efterlängtade inbjudan från Albin kommit. Det kommer bli ett minnesvärt kalas och om ni har någon idé om vad man kan köpa till en hockeytokig 10 åring så dela gärna med er.
0 kommentarer
Dina ord.



En massa plugg.

2009-05-29, 08:53:26 / KATEGORI:


En smoothie står och väntar på mig, mixad och klar. Sen blir det till att plugga, har både matte och natur närvaron idag men det blir en baggis. Dessa två närvaroproven är för övrigt dom allra sista, sen behöver jag förhoppningsvis bara rikta in mig på högskolestudier. Om jag kommer in, håll alla era tummar. Emil har precis kört till jobbet i sina nya fräscha shorts som han köpte igår. Han är så snygg så det pirrar i hela kroppen när jag tittar på honom. Bäst är han ju också.

Jobb ikväll 17-21
och stägning både Lördag och Söndag.

By the way så ringde Espressohouse mig igår och fråga om jag ville ha en tjänst i Ängelholm. Jag blev tyvärr rvungen att tacka nej med tanke på att det var en timanställning med endast 15 timmar i veckan. Över sommaren har jag ju heltid på Rasta så jag stannar där. Men jag hoppas att det kommer ut en liten större tjänst på Espressohouse för där skulle jag verkligen vilja jobba. Allt går som på räls. I love it.

Jag har hockeyabstinens. Vill att vi ska börja träna nu, nu, nu. Åh! Jag längtar tok-mycket.

0 kommentarer
Dina ord.



Den där kärleken.

2009-05-28, 22:32:15 / KATEGORI: Kärleken




Kärleken för honom.
0 kommentarer
Dina ord.



Den där huvudvärken.

2009-05-28, 17:23:16 / KATEGORI: Dagboken



En dag full av lugn och huvudvärk. Blöä! Funderar över om det skulle hjälpa med fotbollsträning? Jag tror faktiskt det. Men pågrund av mitt snörvel och min hosta får det bli en lugn träning. Måste vara frisk till på Måndag då vi möter Eskillsminne. Nu ska jag försöka få i mig lite flingor med mjölk och skivad banan.
0 kommentarer
Dina ord.



Världensbästa reklam.

2009-05-28, 13:44:27 / KATEGORI: Dagboken

2 kommentarer
Dina ord.



En onsdag i bilder.

2009-05-28, 09:57:55 / KATEGORI: Dagboken

0 kommentarer
Dina ord.



Uppe med tuppen.

2009-05-27, 09:48:42 / KATEGORI:



Man märker en enorm skillnad när man går upp i tid och man slipper ångesten för att man sovit bort en hel dag. Gick upp när Emil körde till jobbet för att göra mig en smoothie och vakna till tv'n. En bra start på dagen. Har hunnit kika över min kommande matteuppgift som är en uppsats där vi får välja tre olika inriktningar att skriva om. En av inriktningarna var att analysera en byggnad i staden där man bor och förklara hur denna byggnad påverkar allmänheten. Min första tanke var att skriva om den näst bästa platsen på jorden, nämligen ishallen, Lindab Arena. Yäh! Vi ska få med mycket egna tankar och funderingar i denna uppsatsen så mitt val passar mig perfekt. Två veckor kvar, sen är jag redo för högskola. Förhoppningsvis.

Solen börjar titta fram och det är dags för mig att ta tag i disken. Efter disken blir det en promenad med min kamera. Jag är så lycklig.

0 kommentarer
Dina ord.



Fönster på vid gavel.

2009-05-26, 17:43:29 / KATEGORI:

Våra fönster står vidöppna och sommarvärmen är underbar. Persiennerna slår sådär försiktigt mot fönstret och våra grannar småpratar lite ovanför, det är det enda ljud som dominerar Planteringsvägen denna fantastiskt fina eftermiddag. Nu hade det varit lägligt med en ballkong och en bordsgrill för att sedan dukat upp grillspett till middag. Men så blir det inte idag eftersom att vi inte har ballkong, istället serveras det tacos och det går precis lika bra. Mums! Min älskling ligger och vilar så sött och det är snart dags att väcka honom för ett besök på Maxi.
0 kommentarer
Dina ord.



Nybörjarbilder.

2009-05-26, 13:52:23 / KATEGORI: Foto - Djur & Natur




Lite bilder med min Nikon D40
0 kommentarer
Dina ord.



En mixer och en Nikon D40.

2009-05-26, 08:53:59 / KATEGORI:

Jag började dagen (07.30) med en smoothie gjord på vanil youghurt, färsk banan, linfrö, frusna jordgubbar och en klick honung. Yammi! Fick min födelsedagspresent igår, en mixer från Obh nordica. Nu är jag med andra ord en i gänget. Nu ska jag ut och promenera en runda med min nya systemkamera som jag införskaffa mig igår. Det blev en Nikon D40 och jag är överlycklig.
0 kommentarer
Dina ord.



Nya nr av Elle mat&vin.

2009-05-25, 15:56:38 / KATEGORI:

0 kommentarer
Dina ord.



Så jävla hemskt.

2009-05-24, 19:02:20 / KATEGORI:

Jag ryser i hela kroppen. Olyckor av alla dess slag skrämmer livet ur mig och det är läskigt när människor flyttar till himlen. Det är läskigt när de högre makterna tar livet ifrån unga människor. Det är orättvist. Pedofil gubbar, mördare och andra psykfall får leva och ha det hur bra som helst. Visserligen i fängelse men Sveriges fängelse är ju rena hotellen nuförtiden. Livet är orättvist som fan.

Den allvarligt skadade man som hittades i en krockad bil på väg 24 i Örkelljunga på lördagsmorgonen har omkommit. Bilen hittades strax efter klockan sex på morgonen och mannen fördes till Helsingborgs lasarett, men hans liv gick inte att rädda. Ur Hd.se

Så jävla fel. Så jävla hemskt. Så jävla orättvist.
Vila i frid Ronny. Hoppas att livet i himlen är finare än här.
0 kommentarer
Dina ord.



Känslan av att vara stolt.

2009-05-23, 13:21:49 / KATEGORI:

Har varit fullt upp de senaste dagarna. Mycket plugg och mycket jobb. Fick för övrigt alla rätt på både mattenärvaron och naturnärvaron, yeah! Känslan av att vara stolt över sig själv gör att man växer hela tiden, jag känner mig inte längre helt hopplös.

Åkte hem till min kära mor igår efter jobbet och duschade inför kvällens fest. Det var bra gjort av mig för jag tjänade en digitalkamera. Efter vår Stidsvigsvistelse körde vi mot Åsljunga för att spendera kvällen med Emils släkt. Om ni föreställer er tio kopior av Bröderna Fröidh så förstår ni vad jag utsattes för igår. Haha. Det var hemskt roligt och det bjöds på hemskt god mat. Min fina kille drack vingeldricka och blev ganska vinglig, för övrigt är han väldigt söt när han är vinglig. Kvällen blev sent och det var skönt att komma hem och få sova.

Just nu är Emil och spelar match mot serieledarna. Salamis vinner lätt som en plätt. Dom har ju världens snyggaste kille så vinsten är ju given. Ikväll blir det födelsedagsfest i Hyllinge för Flexi. Hoppas att vädret håller sig soligt så att det blir lite utevistelse och kubb för det tycker jag hade varit roligt. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg..
1 kommentarer
Dina ord.



Lyckorus, en Torsdag som idag.

2009-05-22, 00:01:52 / KATEGORI: Kärleken

Idag har jag befunnit mig på andra sidan, betraktar livet ur en annan synvinkel. Lagt allt på hög och funderar över nästa steg. Min framtid. Jag hoppas på att hitta ny inspiration, bland sommar och stränder, blå himel, äventyr, kärlek, i den underbara känslan med en lång sovmorgon bland vita lakan och även känslan en regnig ljusgrå sommardag med åska. Kreativiteten kan dyka upp var som helst, det gäller att vara beredd. Dagens kväll hos familjen Thulin fick mig att njuta av hur härligt det kan vara att bara strosa omkring, att bara vara. Bland studsiga och glada barn, utan klocka, med min käraste och hans underbara familj. Fyra timmar på det sättet kan läka vilken sårad själ som helst. Lyckorus en Torsdag som idag.

Ni förstår säkerligen ingenting.
Jag älskar mitt liv, trivs med mig själv och allt runtomkring. Det räcker för mig. Frågor som plugg eller jobb snurrar i mitt huvud. Men tack vare mina nära och kära, vet jag att allt kommer att ordna sig, vad jag än bestämt mig för att göra när sommaren lider mot sitt slut. Mitt liv är mitt nu, och det är de som spelar någon roll för hur allt kommer att bli i framtiden.
0 kommentarer
Dina ord.



Ikea, världens bästa uppfinning.

2009-05-20, 18:27:06 / KATEGORI: Heminredning


0 kommentarer
Dina ord.



Vår nya familjemedlem.

2009-05-19, 16:31:25 / KATEGORI:

Vår nya familjemedlem.

2 kommentarer
Dina ord.



Jag ser bokstäver överallt.

2009-05-19, 13:06:03 / KATEGORI:

Plugg plugg och plugg. Men snart är jag klar med naturuppgiften iallfall. Jag fixar resterande imorgon för just nu ser jag bara bokstäver överallt. Jag känner hur huvudvärken kommer smygande och jag mår sådär kymigt idag. Emil har varit krasslig i ett par dagar nu och hostar som en tok. Jag hoppas inte att hans förkylning hoppar på mig. Idag ska vi köpa dammsugare på Maxi. Dom rea'r ut sina 600 kronors dammsugare för 299. Perfekt. Så för alla som ska köpa ny dammsugare, gör det denna veckan, på Maxi. Yeah!

18.00
väntas mental träning i Åstorp med fotbollen. Ska bli spännande. Känns som att vi behöver det. Vi förlora även gårdagens match mot Wormo. Förstår inte det? För vi är inte dåliga, vi har spelet, men inte avsluten. Vi gör inga mål. Hade vi gjort mål på våra chanser så hade det gått vår väg. Men igår testade vi en annorlunda spelstil som nog kan funka riktigt bra när vi spelat in den. Ajja, jag längtar mest till hockeyn börjar. Det är hästlängder roligare.
1 kommentarer
Dina ord.



Festfoto.

2009-05-18, 12:54:24 / KATEGORI:

1 kommentarer
Dina ord.



Helgalen helg.

2009-05-17, 19:01:57 / KATEGORI:

Oh herregud vilken gårkväll! Anette och Linda stod för födelsedagsfest och det var så kul att jag fortfarande skrattar högt när jag tänker på alla galenskaper, såhär en dag senare. Underbart! Det var något av det roligaste jag varit med om.  När jag får tag i Tobbes bilder lägger jag ut dom, och då kommer ni att förstå. Huvudvääääääääärk.

Denna helgen har jag:
Ätit den största pizzan jag sett
Varit på utflykt med Emil och Johanna
Pussats
Varit på årets roligaste fest
Ätit sjukt goda grillspett
Sett Frida få in 13 stycken marshmallows i munnen
Varit stolt över min kille (som alltid)
Fått till en fin frisyr
Haft minnesluckor
Skrattat massor
Sjungt en massa låtar och snapsvisor

Och nu ska jag sova de resterande timmarna som är kvar av denna helgen.
0 kommentarer
Dina ord.



Frukostgäst.

2009-05-15, 09:06:03 / KATEGORI:


Nu är klockan 09.00 och Emil har precis kört till jobbet, för min del gäller två närvaroprov innan det är dags att ta itu med den resterande disken. Idag kommer Johanna på frukost hos mig, sen ska vi ner till stan och inhandla helgens födelsedagspresenter. Jag längtar till imorgon, det kommer bli en hell of a kväll ute hos Anettes föräldrar.

Vad händer ikväll? Uteservering samt öl? Eller en hemmakväll med hemmalagad mat?

0 kommentarer
Dina ord.



För ni som missat min kille.

2009-05-14, 20:32:02 / KATEGORI: Kärleken

0 kommentarer
Dina ord.



Jag älskar IKEA.

2009-05-14, 19:27:01 / KATEGORI:



Eftersom regnet dök över Ängelholm fick jag ändra i dagens schema, men det gjorde ingenting. Istället begav jag mig till världens roligaste affär, IKEA. Det blev massvis med roliga grejor. Det bästa med IKEA är att det känns som att man får hur mycket som helst för pengarna, jag älskar IIKEA. I vår köksskåp står nu fyra stycken nya skålar och två nya tallrikar (nu har vi sex stycken av varje tallrik), sex stycken nya glas, nya bestick i rostfritt stål, tuffa servetter, två rostfria skålar och två nya diskborstar. Me like! Efter min IKEA tripp begav jag mig till Rusta där jag införskaffade massor med nya disktrasor med dödskallar på, en sopborste (en rosa, eftersom att min mopphink är rosa) och en del rengöringsmedel. Nu är köksskåpen och städskrubben uppdaterad. Mission complished (eller hur det stavas).

1 kommentarer
Dina ord.



En lång dag.

2009-05-13, 21:53:58 / KATEGORI:

Efter en lång dag är jag äntligen nerbäddad i soffan tillsammans med han den där fina, ni vet. Anna kom och hämtade mig 16.30 för en tripp till Väla. Det blev lite nötter på Tastyhouse och en jätte snygg tröja till Emil på Carlings. Jag hittade ett par skor, men eftersom att jag knappt har några lät jag bli att köpa dom. Snart är festival inbjudningarna färdiga för utskick. Ni får meta mer inom en snart framtid.

Imorgon ska jag vika alla våra kläder och lägga in dessa fint i vår nysorterade garderob, det kommer bli en förmiddagspromenad, en god lunch och kanske en runda på stan för att inhandla helgens födelsedagspresenter. En fin Torsdag med andra ord.
0 kommentarer
Dina ord.



En härlig frukost.

2009-05-13, 09:17:23 / KATEGORI:

Efter uppstigning 06.20 för att skjutsa världens bästa Johanna till Skummeslöv för hennes trip till Liseberg med alla Rasta chefer, åkte jag hem och gjorde mig en god frukost. En frukost bestående av knäckemacka med skinka, ett ägg (som jag delat i mina nya äggdelare som är fin), rökt makrill och ett glas juice. Jammi! Nu ska jag försöka mig på att göra en snygg header till bloggen, samt ta en runda med mina inlines så hockeymusklerna inte försvinner. I eftermiddag kommer Anna och hämtar mig och då ska vi köra till Väla och shoppa, sen ska vi mixtra med Fröidhafestivalen inbjudningarna hela kvällen. Solen skiner och allt är underbart.

2 kommentarer
Dina ord.



Dagens middag.

2009-05-12, 17:22:21 / KATEGORI: Matlagning
Chilli-Lasagne med majskol och äppelsallad.

Till ca 4 portioner behöver du:
16 lasagneplattor
½ sats bechamelsås
½ sats Bolognese
3 dl riven ost
2 rivna morötter
Chilli pulver eller färsk chilli

Så här gör du:
Varva köttfärssås, mörötter och chillipulver, bechamelsås och lasagneplattor. Avsluta med bechamelsåsen.
Strö över rikligt med ost och grädda i 200° ugn i 35 minuter.
Servera med majskolvar och en god äppelsallad bestående av äpple, tomat, gurka, sallad, fetaost, rödlök och en skvätt olja.

0 kommentarer
Dina ord.



Kreativiteten flödar.

2009-05-12, 14:45:31 / KATEGORI:

Kreativiteten flödar och jag har just nu massvis med bildprojekt i huvudet. Fick hem nya photoshop igår och jag bekantar mig fortfarande med alla funktioner och finesser som finns. Men det går framåt och jag har hunnit med en del bilder. Blandannat håller jag på med en bild som kommer att finnas på inbjudningskorten till Fröidhafestivalen 2009. Yäh! Nu ska jag plocka undan lite och diska innan min älskling kommer hem från jobbet och vi ska laga lasagne.
0 kommentarer
Dina ord.



Det är kul med photoshop.

2009-05-12, 14:36:32 / KATEGORI:

0 kommentarer
Dina ord.



Photoshop Cs4.

2009-05-12, 11:54:29 / KATEGORI: Foto - Photoshop

1 kommentarer
Dina ord.



Min kille i Talangbloggen.

2009-05-11, 15:40:03 / KATEGORI:

Och för den som vill se min kille i TV4's Talang blogg. Varsegoda.
http://www.tv4.se/1.916718/erikas_talang_blogg
0 kommentarer
Dina ord.



Http://Hejaabbe.com

2009-05-11, 15:29:08 / KATEGORI:

Abbes pappa beskriver bloggen såhär: Abbe är världens finaste kille. "En kämpe med ett medfött hjärtfel. En goding med en kromosomavvikelse i bagaget. En vanlig blogg. Om en ovanlig kille".

Denna underbara bloggen är hjärtskärande och man läser alla inlägg med tårar i ögonen. Sorg-tårar men även lycko-tårar. Läsvärd. Jag hejar på Abbe, och hans familj. http://hejaabbe.com/

0 kommentarer
Dina ord.



En fullspäckad helg.

2009-05-11, 11:35:23 / KATEGORI:


Min stora kärlek har precis lämnat mig för cd-skivs shopping och kvällsjobb, och det är hela tio timmar till han kommer hem igen. Vad ska jag göra hela dagen? Det blåser tok mycket ute och mitt  humör är inte på topp. Är lite irriterad över att vara ledig hela denna veckan också, min chef är en orättvis son of a bitch. Hmpf!

Helgen har varit händelserik. Den började med en underbar fredag tillsammans med Johanna, Sofi, Jenny och Elias framför Talang 2009. Vi grillade och hade väldigt trevligt tillsammans med en energirik liten ett och ett halvt åring. Min fina kille var på tv iklädd kodräkt och han var himla snygg. Jag är stolt över honom.  En fredagkväll att minnas, verkligen. Lördagmorgon började med jobb fram till 16.00 tillsammans med Pernilla, med andra ord var det en rolig dag på jobb. Därefter var det dags för grillkväll hos familen Cronwik. Det bjöds på grillmat, pasta sallad och diverse alkoholhaltiga drycker, men tyvärr väntade det jobb för mig även Söndag morgon så för mig blev det endast två cider till maten. Vi spelade landhockey med Albin, tittade på Fröidhafestivalen foto samt inspelningar från de olika framträdande. Dock syntes GävleAndreas mer än 95% av speltiden, och ni som var där vet ju vilken härlig syn det var. En väldigt trevlig Lördagkväll. Efter jobbet igår bar det av till Munka IP för att spela match mot Hittarp, vi förlora som vanligt. Tråkigt. Jag längtar tills hockeyn börjar. Efter min förlustmatch åkte vi till Anna och Jesper för att planera Fröidhafestivalen 2009 och grilla. Det kommer bli en ännu större festival detta året, på ett stort fält ute på deras gård i Utvälinge som ligger cirka fem kilometer ifrån Lindab Arena. Jag och Anna ska göra inbjudningskort denna veckan så dom är ute inom en snar framtid. En underbar helg med mycket aktiviteter. Nu är jag ledig två helger framöver, toppen!

0 kommentarer
Dina ord.



Trevlig helg.

2009-05-08, 14:43:58 / KATEGORI:

Jag hatar matte och jag jobbar hela helgen! Grr.
GLÖM INTE ATT TITTA PÅ TALANG 2009 KLOCKAN 20.00 PÅ TV4.

1 kommentarer
Dina ord.



Trevlig helg.

2009-05-08, 14:43:58 / KATEGORI:

Jag hatar matte och jag jobbar hela helgen! Grr.
GLÖM INTE ATT TITTA PÅ TALANG 2009 KLOCKAN 20.00 PÅ TV4.

0 kommentarer
Dina ord.



Regnvädrets charm.

2009-05-07, 13:22:16 / KATEGORI:

Är det bara jag som tycker det är mysigt med lite gråa moln och regn? Det verkar så. Idag blev det en sen men god och nyttig frukost bestående av två knäckemackor med ost och paprika, ett ägg och äpple klyftor. Om man inte har en "äpple-klyft-delare" så köp en, den är skitbra och kostar typ 10 kronor på IKEA. Jag är iallfall nöjd. Är precis klar med min labbrapport, nu ska den bara renskrivas men det gör jag imorgon när jag hämtat min dator på Siba.

Nu ska jag planera nästa veckas måltider och skriva en inköpslista. Klockan 15.00 ska jag möta upp Anette och Johanna på Acapulco för trevligt sällskap och en sallad. So long.
0 kommentarer
Dina ord.



Klockan visar läggdags.

2009-05-06, 22:39:31 / KATEGORI:


Solen gick ner för någon timme sedan och klockan visar snart läggdags. Emil spelar sitt nya tv-spel som går ut på att döda konstiga varelser, det verkar vara populärt med dödarspel nu, själv håller jag mig till Sing Star och Sims. Dagen har varit händelserik, inte fysiskt tyvärr men psykiskt. Har haft massvis med tankar i huvudet hela dagen och jag vet inte riktigt var dom kom ifrån. Har hunnit med en del natur uppgifter, matlagning och tv tittande, men mycket annat har det inte funnits ork till.

Klickade precis in mig på hd.se och läste något som gjorde mig sådär nostalgiskt glad. Östra badet ska räddas. Badet hör till Östraljungby och min barndom, jag tycker det är roligt att det får vara kvar. Inte minst för barnen i byn som annars inte har någonting mer än en lekplats att leka på, och ett fotbollslag att tillhöra. Kommunen pratar alltid om att förebygga alkoholkonsumtion och droger, fyll samhället med aktiviteter så har ungarna inte tid att tänka på allt vad "vuxenlivet" har att erbjuda. Godnatt.

0 kommentarer
Dina ord.



High Chaparal tvåtusenåtta.

2009-05-06, 16:36:20 / KATEGORI: Foto - Porträtt

0 kommentarer
Dina ord.



han finns där, i mitt hjärta.

2009-05-06, 11:22:38 / KATEGORI:

Jag vet vem du är. Jag vet hur du är. Jag vet hur du ser ut. Jag vet vad du helst äter till frukost. Jag känner dig. Jag älskar dig. Det finns en för alla. En person som man är menad att leva resten av sitt liv med. Han finns. Han är den jag vill hålla i handen på stan och visa hela världen att ja, han är min. Jag ler fortfarande som en nykär fjortonåring när hans blick möter min, jag går lixom vilse i mig själv. Han är min dröm. Drömmen jag alltid drömt. Han är mitt äventyr. Äventyret jag upplever.  För alltid. Det finns inte längre några monster under sängen när han ligger bredvid. För jag vet vem du är. Jag vet hur du är. Jag vet hur du ser ut. Jag vet vad du helst äter till frukost. Jag känner dig. Jag älskar dig, Emil.
0 kommentarer
Dina ord.



30 dagars öppet köp.

2009-05-05, 12:02:49 / KATEGORI:


Alla klagar på vårt skit väder, men jag gillar det. Jag tycker det är mysigt med regn, heltenkelt. I måttliga mängder såklart. Idag pluggar jag som tusan, labben är förbered och ska stå i några dygn och sen redovisas som en liten uppsats senast Fredag. Nu pausar jag med lite Extreme Home Makeover och gråter lite, snart ska jag förbereda en liten lunch och sen blir det mer plugg.

I eftermiddag ska vi köra till Siba och se om dom kan få rätt på min dator. Jag har tänkt lite på att lämna in den eftersom mina 30 dagar öppet köp inte har gått ut ännu, sen köra till Elgiganten och köpa en Dell som dom säljer för 5000 kronor nu. Så tror jag att jag gör.

0 kommentarer
Dina ord.



Bråkar med min nya dator.

2009-05-04, 13:30:43 / KATEGORI:
Min nya dator klabbar. Eller så kan det vara så att jag tryckt på fel knapp vid systemåterställningen som jag gjorde imorse för att vårt internet inte fungerar på min nya dator men är fullt fungerbart på Emils. Nu säger min dator att datorn måste startas om för att Windows ska installeras, men Windows installeras aldrig om utan den rutan dyker upp hela tiden. Whaa! Men imorgon ska jag åka in till Siba och se om dom kan hjälpa mig. Det är tråkigt att alla såna där elektronik grejor jag rör vid börjar bråka med mig.
1 kommentarer
Dina ord.



Alla mina tankar.

2009-05-04, 13:09:08 / KATEGORI:



Det gör ont från topp till tå när man läser om alla olyckor de senaste dagarna. Det värsta som finns är att mista någon nära, någon man älskar, någon som är värd livet. Saknaden är enorm, och det värsta är att den aldrig går över. Man ska vara tacksam för livet och det som morgondagen har att erbjuda. Livet är meningsfullt och det finns ingen tid att deppa eller vara missnöjd med det man inte har. Så ta vara på varje dag och njut. Tänk på de människor som hade hela livet framför sig, men som inte fick en chans att leva det.

Jag skänker idag alla mina tankar till den 5 åriga flickan som i omkom i en bilolycka i Ängelholm. Och till den 18 åriga killen som omkom i gocartolyckan i Klippan igår. Jag beklagar sorgen för deras familjer och anhöriga.
0 kommentarer
Dina ord.



Sommarbilder.

2009-05-01, 09:33:02 / KATEGORI: Foto - Porträtt

0 kommentarer
Dina ord.



Picknik på Söderåsen.

2009-05-01, 09:28:56 / KATEGORI:
Det var faktiskt ganska skönt att jobba igår med lagom mycket folk och ett glatt gäng, både på Resturangen och Burger King. Dessutom slapp man hysterin kring hela Valborgsfirandet och det hände väl inget speciellt på grund av eldningsförbudet. Klockan blev inte så mycket när vi gick och la oss, tydligen va hela stan tom. Inte en människa på någon av stans alla pubar. Så jag missa med andra ord ingenting.

Idag ska jag jobba stägning, 16 - 23. Idag har vi jippo på jobbet för alla barn. Där är blandannat fiskedamm, ansiktsmålning, ponnyridning, hundutställning, billig mat på båda resturanger och det bästa av allt, godis för 3.90. Tyvärr missar jag det mesta av detta kalas men godiset är ju kvar. Hi hi. Snart ska min kille vakna, för vi ska åka till Söderåsen och picknika ute i solen tills jag ska börja jobba. Äta glass ska vi också, kulglass med massa olika smaker. Och idag åker shortsen och sandalerna på.

Trevlig helg mina vänner, och alla som jag känner.
0 kommentarer
Dina ord.