Semester

2009-07-31, 10:00:17 / KATEGORI: Dagboken
Jag har semester, i två dagar till. Det är anledningen till att jag inte bloggat denna veckan. Vi ses på Måndag igen, då har jag lite att ta igen och riktigt fina bilder att lägga ut. Idag fyller för övrigt min älskling  29 år. Ett stort grattis till honom!
Även ett stort grattis till Tina som också fyller år. Imorgon bär det av till Tina och lillasyster för stor födelsedagsfest! Hej sålänge.
0 kommentarer
Dina ord.



Sickness

2009-07-23, 13:09:57 / KATEGORI: Musiken i mitt liv
Har en krasslig och febrig dag framför mig. Suck! Mår strunt, så idag är det tillåtet att vara gnällig. Tänkte bara tipsa er om en vän till mig vid namn Eva som sjunger hemskt fint. Det vet alla som var på Fröidhafestivalen 2008. Iallfall sjunger Eva på blandannat dop, bröllop mm. Checka in hennes sida vettja! http://blogg.evagustavsson.se

Det var allt för mig idag, nu ska jag vila.
5 kommentarer
Dina ord.



Tosselilla sommarland

2009-07-22, 21:44:17 / KATEGORI: Summer of 09











4 kommentarer
Dina ord.



Shoes

2009-07-18, 17:45:43 / KATEGORI: Dagboken

Mitt nästa köp blir dessa fräscha Nike skorna, äntligen hitta jag de vita och svarta. Yeah!

Bilden är tagen från http://Zoovillage.se

2 kommentarer
Dina ord.



Ösregn

2009-07-18, 11:28:36 / KATEGORI: Dagboken

Det regnar en massa ute, och oskar. Wäh! Tur att Emil har semester och ligger framför sitt krigs tv-spel. Jag avskyr oska, om man är ensam. Idag var det tänkt att vi skulle strosa på stan ett par timmar, titta på Marsching Band och en massa andra grejor som skulle promenera på Storgatan. Men regnet hindrar oss från att stiga upp ur sängen. Så nu blir det lite frukost och klädvikning iklädd mysbyxor.


Sommarchoklad, fantastiskt gott.

0 kommentarer
Dina ord.



Fredagsmys

2009-07-18, 00:41:55 / KATEGORI: Summer of 09







Det bjöds på Fredagsmys hemma hos Jesper och Eva denna underbara Fredagkväll. Grillen var i full gång när vi kom ner cirka 18.30, sen blev det massa prat tills maten va färdig. Grillat kött, nypotatis, sallad och melon var absolut inte det sämsta denna dagen, kanske det bästa, iallfall bättre än filmen som vi gick och hyrde efter en promenad i det molniga vädret. Mirrors, eller något sådant hette denna läskiga film som gjort att jag måste kurera mig med att sova med alla lampor tända, och titta på Astrid Lindgren filmer resten av denna veckan. Pust! Jag vågar nog dock ej titta mig i speglen heller, för den delen. Emil satt med en kudde framför sig under hela filmen, och pratade om en massa andra saker som inte alls hade något med filmen att göra. Han var lika rädd som jag, med andra ord. Hade givetvis kameran med mig ner och knäppte några fina bilder. Vad tycks?!
2 kommentarer
Dina ord.



Sommarkväll

2009-07-17, 17:56:11 / KATEGORI: Foto - Porträtt

Nikon D40 plus. Nikkor 18-55 (kitobjektiv)
Fotograf: Jonna Olsson
1 kommentarer
Dina ord.



Sommarväder

2009-07-17, 10:02:32 / KATEGORI: Dagboken

Nikon D40 plus. 50 /1.8

Solen skiner och himlen är blå, härligt väder med andra ord. Just precis för att jag ska jobba. Typiskt! Imorgon ska det regna, just precis för att jag är ledig. Typiskt! Men jag överlever, Emil blir ju brun iallfall. Idag ska jag säga upp mig från mitt nuvarande jobb och sen ska jag försöka byta bort två tider nästa vecka så jag kan följa med till Tosselilla eller Ven. Klockan 17.00 håller jag en lugn helg utan alkohol.
2 kommentarer
Dina ord.



Klitterhus

2009-07-16, 23:49:39 / KATEGORI: Summer of 09




Nikon D40 plus. 50 f/1.8
0 kommentarer
Dina ord.



Strandmys

2009-07-16, 20:47:29 / KATEGORI: Summer of 09






En kvällsvisit på stranden med familjen Thulin plus. svärmor! Kan det bli bättre en Torsdag som denna? Svar nej. Vädret har varit underbart idag och jag hoppas att det håller i sig i två veckor till. Livet går som på räls och jag mår så bra just nu. Har knappt hunnit smälta att jag faktiskt har ett nytt jobb, i Ängelholm, dit jag kan cykla varje morgon och inte jobbar helger. Det är underbart och jag längtar tills min första jobbdag den 3 Augusti. Imorgon är det BK jobb 11.00 till 17.00 och sen är det helg och förhoppningsvis strålande väder. Nu ska jag lägga mig i famnen på världens snyggaste kille. Godkväll.
1 kommentarer
Dina ord.



RÖDA & SVARTA BÄR

2009-07-15, 21:58:14 / KATEGORI: Dagboken



 
Nikon D40 plus. Nikkor 50mm - 1.8
1 kommentarer
Dina ord.



SOMMARDAG

2009-07-15, 20:15:44 / KATEGORI: Summer of 09



När vi vakna, min semester-kille och jag. Körde vi ut till Anna och Jesper i Utvälinge. Emil blev snabbt satt i jobb som ni ser på bilden och jag höll mig till deras nya röda kattunge som var tuff och cool. Jag hann också med en runda fotografering i deras enorma trädgårdsland. Efter vår visit hos våra vänner körde vi till Ö&B och handlade lite, vidare till Lidel för att sedan åka hem och göra mat. Korv och fjärilsmakaroner. Mums! Nu har jag precis kommit hem ifrån ett jogging försök nere på slingan men det började åska, blixtra och regna som attans så jag vågade inte ens gå ur bilen.

Nu blir det film. National treasure 2.
Imorgon är det ledighets Torsdag och jag ska gå ner med min cykel till cykelverkstaden så att den blir lagad någon gång.
1 kommentarer
Dina ord.



CITYMAIL:ARE!

2009-07-15, 18:35:28 / KATEGORI: Dagboken



Jag har en väldigt roligt nyhet att berätta. Jag fick jobbet på City Mail, dock bara en deltids tjänst men det är ju bättre än ingenting. Jag har mer tider än på BK och jag slipper ta mig till Stidsvig utan jag kan cykla till jobbet. Hur najs är inte det?! Jag är överlycklig. Det känns som att allt går åt rätt håll! Sååå Grattis till mig och mitt nya jobb.
0 kommentarer
Dina ord.



Pannkaks-time.

2009-07-13, 22:57:18 / KATEGORI: Dagboken




Mums fillibabba! Dessa godsaker har Emil lagat till mig ikväll. Hjärtat har jag dock gjort själv, man ska inte begära för mycket av det där manliga släktet. Hi hi. Helgen har varit fantastiskt underbar med mycket bravader och skratt. I lördags bjöd vi till fest utanför oss med femkamp, kubb och strawberry daqiri (eller hur det stavas?). Dock har jag förlorat alla bilderna ifrån i lördags eftersom jag blev tvungen att formatera om min dator idag för att få den att starta igen. Som tur va tänkte jag längre än vad näsan räckte imorse och brände över alla andra bilder på en skiva.

Idag sov jag väldigt länge för att vara jag. Ända till 12.00, så nu är jag utvilad efter helgen skulle man kunna säga. Svärfar och Anki bjöd på Lunch nere i stan och det blev Resturang Citys goda färsbiffar med nypotatis, lingon och brunsås. Mums! Sen gick vi en runda på Åhlens där Emil hitta ett par nya fräsch shorts för 75 kronor. Jag vet inte hur han bär sig åt, men REA:n måste dras till honom på något sätt. Nu ska jag snart bädda ner mig för att sova till 07.00 imorgonbitti. Klockan 08.00 väntas det arbetsintervju för City Mail. Spännande! Jag hoppas och vill så innerligt ha det där jobbet, så håll alla era tummar för mig imorgon.

Kram och godnatt!
3 kommentarer
Dina ord.



Arbetsintervju.

2009-07-09, 15:16:09 / KATEGORI: Dagboken

Sådära. Nu har Emil gått på semester och är ledig fyra veckor fram. Härligt! Dock så jobbar jag i två till men inte sådär överdrivet många dagar. Igår lämnade jag in en arbetsansökan på City Mail här i Ängelholm, hade verkligen varit najs med ett jobb i Ängelholm så man slapp att pendla till Stidsvig. Imorse ringde min telefon, det var Erik från City Mail. På Tisdag ska jag på arbetsintervju och jag är överlycklig. Får jag jobbet innebär det åtta timmars cykling varje dag, men det är nog mest bara härligt när man kommer in i rutinen. Jag är så glad. Håll alla era tummar för mig på Tisdag 08.00.

Nu ska vi fira Emils semester på Väla.

0 kommentarer
Dina ord.



Sune eller Otto?

2009-07-09, 11:48:06 / KATEGORI: Dagboken





Jag tänkte charma er med en söt liten lurvig orange kattunge som inte har fått något namn ännu. Mamma hittade en övergiven kattunge på jobbet, han är cirka 4-6 veckor gammal och det sötaste jag någonsin sett. Jag anser att denna lilla krabat ska heta Otto för det passar så bra på honom. Men Sune är också ett ganska så busigt namn. Vad tycker ni att han ska heta?
6 kommentarer
Dina ord.



Kalas för vår fina vän.

2009-07-08, 23:26:52 / KATEGORI: Summer of 09






Bilderna är oredigerade.

Idag bjöd vår fina vän Johanna till kalas och det var väldans trevligt. Alla vänner, glass, chocklad, melon och jordgubbar på ett och samma ställe. Perfekt och alldeles underbart. Min dag har annat bestått att ett roligt fotoprojekt som tyvärr är hemligt. Därför kan jag tyvärr inte lägga ut mina grymt fina bilder jag tagit idag. Men ni kommer få se dom, så småningom. Har med andra ord haft en helt perfekt ledig Onsdag och imorgon väntar en ledig Torsdag och min älsklings sista jobbdag inför hans fyra kommande semesterveckor. Great!

Va ska ni göra på er semester?
2 kommentarer
Dina ord.



En slö-dag.

2009-07-06, 10:55:55 / KATEGORI: Dagboken



Det har varit en enormt krävande helg och jag förstår varför jag är helt matt idag. Suck. Att jobba ett åtta timmars pass och ett nio timmars pass med så mycket att göra drog verkligen all ork ur en. Men det positiva är att tiden går så mycket snabbare och vips; så är det dags att gå hem! Idag är jag slö, och det tillåter jag mig själv att vara. Ska bara glassa hela dagen, kanske dammsuga och fräscha till vår lya lite. Så får det bli.

Igårkväll när jag kom hem från jobbet hade min kille gjort världens gulligaste sak. Han hade lagat lax och nypotatis åt mig,och det gulliga är att han inte ens gillar lax. Han är allt för bra den där Emil. Dessutom fick jag en nallehund med ett hjärta där det stod "I love you" på. Hi hi.

Idag fyller Johanna år. Jag önskar henne ett stort grattis!
0 kommentarer
Dina ord.



It's a new day.

2009-07-05, 11:21:19 / KATEGORI: Dagboken




Har varit en helg full av jobb, massvis med jobb. Och idag väntar ännu ett åtta timmars pass. Hoppas på fint väder imorgon när jag är ledig. Mamma har ju gått på semester nu och jag känner för att steka på stranden en massa. Mitt mål är att bli lika brun som Johanna A, stor risk eller?! Haha. För övrigt har min mamma skaffat sig en liten kattunge. En orange lurvig sak som jag anser ska heta Otto. Av någon konstig anledning håller mamma inte med mig. Hi hi. Har ni något bra kattnamn på en tjock, lurvig, liten orange sak? Dela gärna med er.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, sen ska jag bege mig mot jobb och mina coola arbetskamrater.
0 kommentarer
Dina ord.



A night on the town.

2009-07-04, 11:21:14 / KATEGORI: Summer of 09

Folksamling på Torget. Torleifs spela.




0 kommentarer
Dina ord.



Underbara blå himmel.

2009-07-02, 10:41:33 / KATEGORI: Summer of 09



Solen strålar och himlen är blå, jag älskar det. Tyvärr väntas det kvällsjobb för min del och parkeringsvakteri på Ekebofestivalen. Jag är inte det minsta inspirerad av detta kan jag säga, men jag är så illa tvungen. Fiskmåsarna vi har här i vårt bostadsområde verkar livsfarliga och är inte direkt diskreta av sig klockan 06.00 på morgonen. Inte grannens nyfödde bebis heller och absolut inte vaktamästaren som klipper gräset. Suck!

Imorgon är jag ledig, hoppas på fint väder så man kan köra stek på stranden heeeela dagen. Jobbar hela denna helgen också pågrund av att jag har tagit extra tider både Lördag och Söndag. Om man tänker pengar så kan man jobba hur mycket som helst känns det som.

Va gör ni en så fin dag som denna?
2 kommentarer
Dina ord.



Jag, i egen hög person.

2009-07-01, 14:34:44 / KATEGORI: Dagboken



1 kommentarer
Dina ord.



Så dumt!

2009-07-01, 14:11:02 / KATEGORI: Dagboken



Jag började läsa den här boken i förmiddags och jag kan knappt lägga den ifrån mig.  Detta är en självbiografi om Mias liv som tung narkoman under 10 år. Tänk att det finns människor som Mia, som varit så djupt nere i skiten men tagit sig upp ur det svarta hål och samtidigt hjälper andra människor att stärka sin självkänsla. Det är beundransvärt. Förutom Hanson och Astrid Lindgren är Mia Törnblom min största idol. Har ni läst boken? Kommentera gärna vad ni tyckte om den.
0 kommentarer
Dina ord.



Härlig sommarmorgon.

2009-07-01, 09:53:08 / KATEGORI: Summer of 09





Nu väntar två knäckemackor med ost och en stor hemmagjord smoothie på mig. Sen ska jag ta Mia Törnbloms bok "Så Dumt" och lägga mig ute på gräsmattan för att förstärka brännan. I eftermiddag väntas jobb.. Fortsatt trevlig dag mina vänner.
0 kommentarer
Dina ord.