Nachoplates.

2009-01-31, 21:48:09 / KATEGORI:
Det blev ingen hämtmat.
Vi gjorde hemmagjorda nachoplates istället.
0 kommentarer
Dina ord.



Röglevinst.

2009-01-31, 19:46:24 / KATEGORI:
Inledde dagen med en lång sovmorgon och sen en långpromenad tillsammans med Sofi och Johanna. Hann även med att kika på  Sofis nya, grymt fina och mysiga lägenhet. Förstår verkligen att hon trivs. Mitt i prick, heltklart.

Efter denna underbara promenix hoppade jag snabbt in i duschen för att sedan bege mig mot ishallen. Vi damer hade hand om introt även denna eftermiddag och jag överlät min plocka-puck-roll till lillasyster som aldrig varit med tidigare. Tjejerna var duktiga och klarade sig galant. Som vanligt fick man ståhår när Rögleklacken sjöng nationalsången, underbart.  En annan väldigt underbar sak var att Rögle kicka some Söertälje asses och vann med 6-2, iklädda sina nya matchdressar med stjärnor på. Dom där stjärnorna representerade killarna bra idag. Chris och Cam, helt otroigt omänskliga. Och vilket jobb dom gör, håll hårt i dom Rögle. Gör allt för att dom ska stanna, för det kommer supportrarna göra.

Nog om världens bästa hockeylag. För övrigt går snart världens sämsta hockeylag i konkurs. Vet inte riktigt var jag står i den frågan, mest bryr jag mig inte alls. Men för klubbens del hade det kanske varit lägligt med en nystart, nytt namn och nya tag.

Kvällen ser lugn ut. Just nu ligger min fina kille och mår dåligt, han är stekhet och slö, verkar som att han börjar bli sjuk. Det märks tydligt för han säger inte så mycket, och det är ovanligt. Hi hi..
Nu blir det käk. Hämtmat. Det är najs.
0 kommentarer
Dina ord.



Fredagkväll.

2009-01-30, 19:33:45 / KATEGORI:

Nu ligger vi trötta i soffan, världens snyggaste kille och jag. Klockan har bara sprungit iväg, idag också. Började med en timmes naturkunskap som inte var speciellt givande idag heller. Därefter begav jag mig ut till ishallen för 2,5 träning tillsammans med Idah. Hann med en del skott och en del spel innan isen invaderades av tusentals småkillar i full mundering.

Haffade datorn direkt när jag kom innanför dörren för att försöka fixa bloggens utseende men jag kom inte så värst långt. Nu kan jag de mesta html koder så dom har jag inga problem med, men att bestämma mig för hur jag ska lägga upp layouten är värre. Beslutsångest. Va tycks om min header bild? Jag har gjort den själv i photoshop och är väldigt stolt.

Toaletten är städad, jag är nyduschad, vi är mätta efter en god måltid fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis och det bästa av allt är att mina "måsten" för dagen är slut. Så nu ska jag bara njuta av kvällen som är kvar.

j.

0 kommentarer
Dina ord.



Bokstavsmagneter

2009-01-29, 18:24:40 / KATEGORI:


När man är sådär trött och allting känns trist.
Då har världens finaste Emil rört om bland våra bokstavsmagneter.
Han är fin, och min!
0 kommentarer
Dina ord.



Röglemach och äckelsmak

2009-01-29, 09:35:00 / KATEGORI:

Snart dags att promenar bort tll bussen, förhoppningsvis rätt stadsbuss idag. Hi hi. Idag kör dom med Rögle flaggor eftersom det är en grymt viktig match ikväll mot Djurgården. Förlorar dom idag, blir det kvalserien efter 55 omgångar. Det hade varit ruskigt tråkigt. En ny forward gör även premiär idag, han heter Rosa  i efternamn, det tyckte jag var häftigt. Jag pratar om Rögle, men det borde ni förstå vid detta laget.

Har ni tänkt på hur äckligt det är att äta klementin efter man precis borstat gaddarna? Fy för. En lång dag i skolan idag, med en lång tråkig håla. Och när jag kommer hem blir det en lång kvälls pluggande.

2 kommentarer
Dina ord.



Klockan kan springa

2009-01-29, 00:48:15 / KATEGORI:
Klockan har sprungit iväg och blivit på tok för mycket. Emil spelar tv spel och jag sitter och pillar med min blogg. Har hänt en del, nu ska jag bara få till min header bild som inte riktigt vill med sig. Den kommer bli fin, när jag blir klar. Tills dess får den vara lite rörig.

Underbart med träning idag.
Fick två nyförvärv som var väldigt duktiga, det behövs i vår glesa trupp. Kul med nytt folk. Blev en del armhävningar för min del idag. Mina straffar satt inte där de skulle, men armhävningar kan man ju aldrig få för lite av.

Sängen kallar.
En lång dag i skolan imorgon.
0 kommentarer
Dina ord.



Just idag är jag stark

2009-01-28, 18:37:09 / KATEGORI:
0 kommentarer
Dina ord.



Bli din bästa vän

2009-01-28, 11:22:34 / KATEGORI:
Disken blev färdig igår och jag kom långt med min powerpoint redovisning, som jag för örvrigt är väldigt stolt över. Så nu ska min text bara sammanfattas och skrivas ner och tränas på inför Tisdag.

Har kommit en bit med mitt "må bättre" projekt. Märker redan skillnad med mig själv och blir bara mer och mer sporrad inför att fortsätta. Framförallt märks det på kvällarna när jag vanligtvis hade varit trött är jag pigg och tar tll mig boken för att läsa lite till. Jag är nöjd med mig själv, och glad såklart.

Bli din bästa vän
Du ska leva med dig själv hela livet, så varför inte lägga ner tid på att bekanta dig med dig själv? Om du inte vet vad du vll eller mår bra av - vem ska då veta det?
3 kommentarer
Dina ord.



Sommarlängtan

2009-01-27, 21:05:57 / KATEGORI: Foto - Photoshop


En sommardag hos svärmor i Höja.
På bilden: Shetlandsponnyn Freja
Foto: Jonna Olsson
0 kommentarer
Dina ord.



FACE TO FACE

2009-01-27, 17:07:41 / KATEGORI:
Blir så trött när jag läser bloggar som handlar om hur dåligt personer betett sig och hur mycket energi dom stjäler ifrån andra. Om man nu tycker så, varför säger man inte det till personen ifråga? Om jag gjort någon besviken eller ledsen så vill jag veta det, inte gissa mig fram till det eller gå och undra om jag gjort något fel. Tycker inte att det är så mycket begärt att man ska säga det till den personen istället för att skriva i koder på bloggen. Om man inte vet om att man betett sig illa, kan man inte göra något åt det heller. Alla mina vänner är vuxna människor och jag tycker bara att det är löjligt, patetiskt och töntigt att hålla på så. Det är lixom inte första gången.

Hädanefter vill jag veta om jag gjort något fel.
Säg det till mig, inte till andra bakom min rygg utan till mig.
FACE TO FACE!
Kan man inte det, behöver man inte skriva något heller.
0 kommentarer
Dina ord.



Att åka stadsbuss i 60 minuter

2009-01-27, 16:37:21 / KATEGORI:
Fick sluta tidigare idag, skönt. Annars hade vi gått till 17:00 och det är inte det roligaste. Skönt att komma hem tidigare, tänkte jag när jag skulle ta stadsbussen upp till Villan så jag slapp gå hela vägen med en tung väska och en tung dator. Och jag hade varit hemma tidigare, om jag tagit rätt buss. Istället satt jag på denna skruttiga stadsbuss i 60 minuter. Men det var en upplevelse det också, Ängelholm runt är aldrig fel. Dessutom vet jag var Citymails kontor ligger nu, perfekt när jag ska dit och söka sommarjobb.

Nu ska jag diska och plocka undan lite i vår lilla mysiga lägenhet. Sen blir det att förbereda middag till Emil kommer hem från en heldags arbete, möte och badminton träning. Då är han värd att middagen står på bordet när han kommer innanför dörren.
1 kommentarer
Dina ord.



Grattis Crispan.

2009-01-27, 11:04:13 / KATEGORI:
Vill också bara passa på att gratulera Kitty till tentan.
Grattis!
3 kommentarer
Dina ord.



Curlingfest den 28 Mars

2009-01-27, 10:56:51 / KATEGORI:
Emil har bokat Helsingborgs curlinghall för en helkväll den 28 Mars. Man får vara upp till 24 personer och kostaden kommer bli cirka 200 kronor per person, men man får ta med egen dricka in och även fixa mat där om man vill. Kommer komma inbjudningar till dom som är värda det.
0 kommentarer
Dina ord.



"Hennes tips är praktiska och insiktsfulla på ett sätt som vi alla behöver"

2009-01-26, 23:47:27 / KATEGORI:
Håller just nu på att läsa boken "Mera självkänsla", skriven av Mia Törnblom. Tycker verkligen den är bra och den är helt klart värd att läsa. Hon beskriver allting ur ett perspektiv så att man lätt kopplar hur man ska jobba med sig själv för att komma framåt. Imorgon ska jag böra med en "jag är bra på.." bok, där jag skriver ner något jag varit bra på under dagen. När jag får in den rutinen ska jag börja med en "att vara tacksam över" bok, där jag varje dag skriver ner något jag är tacksam över.

Nu är det dags att krypa ner i en renbäddad säng som luktar sköljmedel med äppeldoft.
0 kommentarer
Dina ord.



9-1 i Lindab Arena

2009-01-26, 20:37:28 / KATEGORI:
Och det var inte bröderna Abbot som stod för målkalaset denna eftermiddag. Vi, Rögles damlag spelade vår första hemmamatch i Lindab Arena i Söndags. Och blev ännu en gång historiska. Karlskrona tog sig hela vägen ner till Skåne för att slåss om en vinst. Och dom fightades som aldrig förr, det ska dom ha credit för. Första perioden var vi som ett gäng slöa sniglar som bara åkte och tittade på pucken. Nervositeten över en hemma match märktes verkligen, i allas magar, och i allas ben.

Karlskrona gjorde första målet.
Men snart därefter tände vi till och det blev fler och fler mål. Tredje perioden var vi riktigt bra och spelade ut Karlskrona så det stänkte om det. Inte för att skryta men jag tyckte att vår kedja, bestående av Marie, Sofi, Cornelia, Elin och jag var bäst. Vi leverera flest mål och flest assist men framförallt spelade vi som ett lag och pratade hela tiden med varandra ute på isen. Riktigt bra gjort av oss med tanke på att vi aldrig spelat tillsammans föut.

Matchen slutade med 9-1 till oss.
För vi va bäst.
Laktosintollerant spelades också för första gången i Lindab Arena igår. Det va coolt.
Och tack alla som bidrog till vår vinst. Allt hejande på läktaren va riktigt roligt att få vara med om.

Fick ett sms av världens bästa pappa efter matchen.
"Hade Elin satt din pass så kunde dom skickat hem bröderna Abbot och kört med systrarna Olsson!"

6 kommentarer
Dina ord.



Nytt år, ny blogg.

2009-01-26, 20:13:25 / KATEGORI:

Ett nytt år, en ny blogg.
Fast ska jag vara ärlig var jag mest trött på min gamla. Gick inte att göra så mycket med sidan eftersom man inte själv kan bygga sin html mall. Men det kan man här. Änsålänge går det trögt men får väl snart kläm på dom där koderna också. Fick in en snygg bild iallfall, som jag föll pladask för. Den säger mycket om mig. Den röda färgen, skor, converse och hösten. Bilden är lixom jag, Jonna.

0 kommentarer
Dina ord.